Mitt LavKarboLiv (LCHFliv)

Spis det evolusjonen, ikke industrien, har tilpasset oss!

LavKarbo omelett (Mitt LavKarboLiv (LCHFliv))
leser bloggen akkurat nå! Les om bloggens historie her!

STARTSIDEN

Bloggens historie

Ronnie W. Mathisen

Ronnie W. Mathisen
Mitt navn er Ronnie W. Mathisen, jeg er 40 år og startet kampen mot kiloene 1. januar 2010. Den gangen veide jeg 110 kg. Kampen startet med å spise mer grovt brød, frukter og det vi blir informert om skal være sunt. Etter 3 måneder uten gode resultat den 23. mars 2010, startet jeg med LavKarbo som snudde alt på hodet. Og heldigvis for det. Nå holder jeg foredrag, veileder mennesker i samme situasjon og blogger om mitt LavKarboLiv. RonnieM ;-)

Kontakt meg på: ronnie.m@thisen.com

Follow LavKarboLiv on Twitter


Kategorier

Widgets

LavKarbo omelett

Publisert: 05.jun.2011 @ 23:09 Kategori: 30) Min LavKarbo frokost Kommentarer: 6 kommentarer

Først stekter jeg en hel pakke bacon som jeg skar i små firkanter.

Deretter visper jeg fire egg med litt vann og litt salt.

For så å helle røra over baconet.

Omeletten stekes på svakere varme slik at den ikke brenner seg i bunn.

Når omeletten nesten er ferdig legger jeg på ost over og kryddrer med litt chili og pepper.

Resultatet er en nydelig omelett med ost og bacon.


Lykke til! RonnieM ;-)

6 kommentarer:

Postet den: 05.jun.2011, klokken: 23:45

Stine kommenterer:


Så godt ut det der ;)
Postet den: 05.jun.2011, klokken: 23:47

bjorgkristin kommenterer:


så gøy å se at flere går på lavkarbo :) så ut som en god omelett :)
Postet den: 06.jun.2011, klokken: 00:43

Ronnie W. Mathisen kommenterer:


bjorgkristin: Takk for kommentar. Det er bare flere og flere som går over på LavKarbo når maten er så god og helsen blir så bra... RonnieM ;-)
Postet den: 06.jun.2011, klokken: 00:44

Ronnie W. Mathisen kommenterer:


Stine: Og godt smakte det. hehe. RonnieM ;-)
Postet den: 08.jun.2011, klokken: 10:48

ragnhild kommenterer:


Så bra ;) - jeg møter iblant kraftig overvektige ungdommer som synes det er vanskelig å legge om fra skrapmat. De er helt grønne. Derfor min komplement til alle bildene på noe så "enkelt" som omelett. Og med alle de gode ingrediensene (bacon, smør å steke i, samt ost på toppen) - så lærte også jeg her og nå at vann i røra kan være ok. På lengre sikt så kan dette rett og slett bli en kokebok for ungdommer - dette tipset er helt gratis og reaksjon på kvaliteten din her.

Nå trenger du bare skifte ut teflonpanna som tåler dårlig oppheting (ref. baconet). Jern eller støpejern?
Postet den: 18.jul.2011, klokken: 15:42

Stefan Lindberg kommenterer:


Hej Ronnie och intressant att höra din hälsoresa i videon från campingen. Den här omeletten skall vi testa, den ser otroligt god ut, nästan som en pizza, fast något nyttigare då :) Hur kommer det sig att du kör med vatten istället för grädde? Den blir mycket matigare med grädde och så står man sig ett par timmar till på den.

Har själv samma sockermonster som stökar till det om jag inte ser mig för. Hade själv ett viktmål men har slutat med det då jag annars slappnar av då det målet är uppnått, istället är målet att må bra och vara frisk och att få alla andra fördelar som LCHF ger och då blir det LCHF på heltid.

Mvh Stefan L
Kommenter det du har på hjertet
Useriøse eller rene "kommenter tilbake" kommentarer vil bli slettet.
Kommentarer med ekstern link går til godkjenning før den blir lagt ut. RonnieM

Brevkurs

OPPSTART NÅ
Lavkarboliv brevkurset passer for deg som ønsker å gå over til et lavkarbo kosthold eller deg som allerede har gått over og trenger motivasjon og kunnskap innen lavkarbo.

Les mer om kurset her!

Annonse

LCHF FOR HELE FAMILJEN
Riktig mat gir fornøyde barn av Monique Forslund

Kjøp boken her!

MATREVOLUSJONEN
Alt du trenger å vite om lavkarbo av Andreas Eenfeldt

Boken koster kr 349,-
E-boken koster kr 99,-
Kjøp boken her!

Siste innlegg

Viktige helseblogger

hits